Ogledalce, ogledalce koje je najlepši na svetu: Provokativna poza Jelene Karleuše

Autor:

06.01.2022 18:00

Foto:

Foto:

Jelena Karleuša oduševila obožavaoce provokativnom fotografijom ispred ogledale u izuzetno izazovnoj pozi.



Atraktivna pevačica Jelena Karleuša navikla je svoje obožavaoce na izuzetno provokativne fotografije koje dominiraju na njenom Instagram profilu. Svako malo popularna pevačica oduševi svoje pratioce pomenutim fotkama, a ovog puta otišla je korak dalje, te je ispred ogledala pozirala u pozi na koju će malo ko ostati imun.

Pročitajte i Preko konjića: Ovo još nismo videli od JK

Pored fotografije Jelena je dodala i interesantan opis, čestitajući sama sebi Novu godinu, te ističući da se za sve što sada ima borila kao lav.

- Neka ti je srećna Nova godina, svaka tebi čast pta si sve kao lav preživela, ponosno dignute glave i u dobru i u zlu! Jelena, nazdravlje za sve čarobne godine koje dolaze. Živi punim plućima i budi Jelena Karleuša, ona koja je inspiracije, uzor i razlog! Živa bila ja - stoji u poruci ispod pomenute fotke.

Tačno je da je proteklih godina pevačica preživela zaista mnogo, a iz svega izašla je podignute glave, ponosno, te je pokazala svojim nesalomiv karakter, te nama sumnje da je obeshrabrila sve koji u budućnosti pomisle da krenu na nju, njenu ličnost i njen rad.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
lucija

07.01.2023 06:52

A kada cete nam u GLORIJI pokazivati prave zene,a ne gladne slave i para?