intimno

Karleuša zna recept za uspešan brak: Jelena surovo komentarisala svoj i Duškov odnos

Autor:

05.01.2022 10:45

Foto:

Foto:

Brak Jelene Karleuše i Duška Tošića jedna je od tema koju mediji u regionu vrlo često analiziraju, te o istoj spekulišu i nagađaju.



Atraktivna pevačica Jelena Karleuša (43) svakim svojim potezom izazove veliku pažnju javnosti, a njen brak sa bivšim reprezentativnim fudbalerom Duškom Tošićem (36) tema je o kojoj su mediji širom regiona spekulisali i nagađali prethodnih godina.

No, uprkos brojnim navodima o narušenom odnosu, porodičnim problemima i nesuglasicama, Duško i Jelena istrajali su, te pokazali da je njihova ljubav nepokolobljiva.

Pročitajte i Jelena Karleuša napisala pismo Deda Mrazu, pa se obratila mama Divni

Instagram

 

Kako je do sada vrlo retko pričala o svom odnosu s Duškom, Jelena je u novogodišnjem intervjuu za magazin Hello! odlučila da otrkije tajnu skladnog i uspešnog braka s pomenutim fudbalerom, a njene reči dugo će se prepričavati.

- Koliko god da sam u braku, on traje isključivo zato je sam ga ja održala. Žena je stub i kičma svake porodice. Sve žene na Balkanu su borci te vrste, čini mi se - objasnila je Karleuša, te je nakon toga još jednom objasnila da o toliko puta pomenutom razvoda nema govora.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading