Ovo može samo ona: Jelena Karleuša serijom izazovnih fotografija raspametila obožavaoce

Autor:

24.11.2021 14:00

Foto:

Foto:

Jelena Karleuša oduševila još jednom serijom izazovnih fotki koje je objavila na svom Instagram profilu u okviru opcije story.



Muzička zvezda Jelena Karleuša (43) od prvog pojavljivanja na muzičkoj sceni forsirala je svoj stil i način odevanja, te se nije obazirala na kritike koje su povremeno dolazile s različitih strana. Kako se njena karijera razvijala, kritičari su bivali sve tiši, a baza njenih obožavalaca iz godine u godinu postajala je sve veća.

Instagram screenshot

 

Osim u muzičkom smislu, svoj imidž Karleuša je gradila pažljivo odabranim modnim kombinacijama, kojima je nebrojeno puta oduševila modne kritičare, te inspirisala brojne dame širom regiona.

Jelena Karlueša oduševila obožavaoce nedavnim fotkama

Na njenom Instagram profilu, nedavno je osvanuo niz izazovnih fotografija, koje hronološki prikazuju Jelenine 'outfite' u ovoj godini. Bilo je tu svega, no Karleuša se drži jednog pravila - što izazovnije, to bolje.

Glamurozne proslave kojima prisustvuje popularna pevačica uglavnom upriliči haljinama interesantnog kroja, koje najčešće u prvi plan istaknu njene grudi i besprekoran struk.

Među fotografijama bilo je i onih letnjih, u kupaćim kostimima najrazličitijeg dizajna, maksimalno doterena i kada je na plaži Jelena je 'krala' poglede gde god bi se pojavila.

Pročitajte i Sada izgleda brutalno, a evo kakva je Jelena Karleuša bila pre dvadeset godina

Instagram screenshot

 

Instagram screenshot

 

Instagram screenshot

 

Kada izlazi na binu, pred svoje obožavaoce, Jelena obavezno odabere kombinaciju kojom sve prisutne obori sa nogu. Od interesantnih kombinezona do kratkih haljina njen repertoar raznovrstan modnih kombinacija uvek je neočekivan, besprekoran, a pre svega izuzetno provokativan.

Pročitajte i Konačno oči u oči: Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša na istom mestu, susret o kome će se pričati!

Instagram screenshot

 

Instagram screenshot

 

Instagram screenshot

 

Jedan od omiljenih asesoara popularne pevačice jeste i šešir inspirisan kaubojskom kulturom sa dalekog zapada.

Instagram screenshot

 

Instagram screenshot

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Boca68

26.11.2021 15:38

Kakav komentar se može dati osim da je nedostižna . Sve ove ,,starlete" i razne druge plastične koje liče jedna na drugu su zapravo bezlične bez harizme ,stila i osećaja za estetiku .Na našoj estradnoj i umetničkoj sceni za sada nema konkurentkinju a ni foto model joj mogu vrlo pozavideti .