Tamni kolutovi oko očiju: Zabrinjava nas stanje Jovane Stojiljković

Autor:

18.03.2022 12:25

Foto:

Foto:

Zabrinjava nas stanje Jovane Stojiljković



Popularna mlada glumica Jovana Stojiljković retko se pojavljuje u javnosti, jedino kada je možemo videti su premijere filmova ili predstava. O svom privatnom životu nikada ne govori iako znamo da je u ljubavi sa kolegom glumcem Goranom Bogdanom.

Pročitajte i: Golišave glumice - Nataša Ninković i Jovana Stojiljković opustile se u bazenu

 

 

Jovanu je proslavila uloga Maje u filmu Panama i otad smo očarani njenim talenom i glumom. Uoči njenog 30. rođendana koji je sutra, ne možemo a da se ne zapitamo da li je sve u redu sa lepom glumicom.

Nema je na društvenim mrežama, ali verni fanovi su napravili fan stranice na kojima svakodnevno kače njene slike s kampanji koje radi. Tako smo zapazili da na nedavnoj kampanji koju je radila za jedan brend ženske odeće, Jovana ima veće podočnjake i kolutove oko očiju nego inače. Konstraktina pesma kaže da tamni kolutovi oko očiju označavaju problem s jetrom, da li taj zdravstveni problem ima Jovana, ne znamo.

Iskreno se nadamo da nije ništa ozbiljno i da će ovog problema rešiti što pre. Nastrpljivi smo da je gledamo nasmejanu i veselu u nekom novom filmu.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading