Ovo mora da je ljubav: Severina dobila čestitku od bivšeg supruga, jedan detalj ukrao pažnju

Autor:

08.03.2022 17:00

Foto:

Foto:

Bivši suprug Severine odlučio je da pevačici uputi 'čestitku' za Međunarodni dan žena



Godinama u nazad popularna hrvatska pevačica Severina bori se sa svojim bivši suprugom i ocem njenog deteta, MIlanom Popovićem, što direktno što indirektno.

Pomenuta pevačica vrlo često sa svojim obožavateljima putem društvene mreže Instagram podeli detalje svoje borbe, te brojne tužbe koje pristižu na njenu adresu.

Pročitajte Tri lopte s Maldiva: Severina pokazala šta ima

Instagram

 

Bivši suprug Severine doneo odluku

No, ovog puta, prema rečima pevačice, Milan je nadmašio sam sebe. On je naime odlučio Severini da pošalje tužbu i to baš na Međunarodni dan žena, koji se obeležava 8. marta, u kojoj okrivljenu pevačicu pozivaju na ročište.

Pročitajte Zagrljaj koji znači život: Severina sa sinom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

- Kakva predivna čestitka za Dan žena… Zovu me za rođendan, predivno. Rekao bi čovek da pravna država funkcioniše… Prezime su pogrešili… Ovakvih imam preko sto. To mora da je ljubav. Srećan vam Dan žena“, poručila je Severina, koja je navodno vratila svoje prezime Vučković nakon razvoda od Igora Kojića.

Podsetimo, Severina je sud u Splitu 30. avgusta vratio starateljstvo nad devetogodišnjim sinom Aleksandrom.

- Presuda govori o tome da nikada nije postojao razlog da mi se oduzima dete. Mreža uhodanih pojedinaca priuštila mi je 20 meseci tuge i osam godina sudskog pakla. Znam da nije gotovo, ali znam i da dete dolazi kući makar na pola vremena. Bitka je dobijena i hvala svima koji su uz mene, koji su verovali u sistem i poštenje", rekla je pevačica svojevremeno za Dnevnik.hr.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading