Fotografija ne prestaje da se komentariše: Kako Severina izgleda bez Fotošopa

Autor:

22.02.2022 17:00

Foto:

Foto:

Izgled Severina Vučković glavna tema medija



Velika većina domaćih i svetskih zvezda fotografije koje objavljuju na društvenim mrežama obrađuju kako bi krajnji rezultat bio savršen. Ideal lepote, čini se, drastično je promenjen sa sve učestalijom upotrebom društvenih mreža u svakodnevnom životu, zbog čega je nedavna fotografije Severine izazvala veliki broj komentara.

Naime, izgled Severine Vučković gotovo uvek je jedna tema domaćih i regionalnih medija, budući da su mišljenja podeljenja. Dok jedni smatraju da je jedna od najlepših žena u regionu, drugi komentarišu kako često obrađuje svoje fotografije na društvenim mrežema.

Pročitajte Vratila mu se: Severina se zaklela na večnu vernost muškarcu koji je iz korena promenio njen život

Jelena Balić

 

Izgled Severina Vučković glavna tema medija

Budući da većina javnih ličnosti neretko “popravi” neku svoju fotografiju koja završi na “Instagramu” , tako ni, čini se nakon objave koja se pojavila, ni Severina nije izuzetak.

Naime, na jednoj “Instagram” stranici pojavo se kolaž dve Severinine fotografije - jedne koju su uslikali mediji, i druge koju je pevačica objavila na svom profilu.

Pročitajte Dirljive reči Severine raznežile javnost: Prošlo je 10 godina od kada sam videla najlepše oči na svetu

Iako je na prva pomenuta fotografija “uhvaćena” dok razgovara i lice joj ima nezgodan izraz, u odnosu na njenu fotografiju koju je sama uslikala, mnogi su uočili razliku. Zli jezici bi rekli da je previše koristila Fotošopa, ali ipak je u pitanju osvetljenje i poza, koja značajno utiče na finalni rezultat fotografije.

Bilo da jedno smatraju da ne liči na sebe, Severina, koja je u petoj deceniji života izgleda bolje od nekih svojih mlađih koleginica, te pleni lepotom i elegancijom kako god da se uslika.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Boxy

22.02.2022 17:56

Kakva grobina😱😱😱

Goran

25.02.2022 19:18

Ma sve se ulepsavaju...inace svaka cast pojedinim vecina su AKREPI