Unuk je pljunuti deda: Severina starom porodičnom fotkom raznežila obožavaoce

Autor:

07.02.2022 20:00

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Otac Severina Vučković, Sever bio je velika podrška i kamen temeljac svega što je pevačica postigla u životuPopularna hrvatska pevačica Severina Vučković vrlo retko sa obožavaocima deli privatne fotke svoje porodice, no ovog puta odlučila je da napravi izuzetak.

Naime, atraktivna hrvatica putem svog Instagram naloga podelila je sliku njenog oca, reklo bi se iz tinejdžerskih dana, a ono što je interesantno jeste činjenica da njen sin Aleksandar i njen otac Sever izgledaju gotovo indentično.

Pročitajte Fatalna ekipa u provodu: Severina uživa sa prijateljicama, ne zna se koja je atraktivnija

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Otac Severine Vučković i priča o čudno imenu

Inače, Severina je bez oca ostala u mladosti, a prema rečima njene majke Ane, baš od oca nasledila je kako karakter, tako i izgled. Severin Vučković rođen je u Splitu, gde je upoznao Anu, rodom iz Drniša. Bio je kamiondžija, a njegova izabranica, sa kojom će kasnije dobiti Severinu, bila je konobarica.

Hrvatska pop pevačica je pre nekoliko godina u emisiji "Amidži šou" ispričala da je ime dobio po ocu, koji je imao trojicu braće, a svi su dobili imena po stranama sveta - Jug, Istok i Zapad. Njen otac je do smrti ostao Sever, dok su njegova braća promenila imena.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading