Fatalna ekipa u provodu: Severina uživa sa prijateljicama, ne zna se koja je atraktivnija

Autor:

31.01.2022 16:00

Foto:

Foto:

Severina Vučković odlučila je sebi da da oduška, te se s prijateljicama i jednim prijateljem zaputila u klub, gde je uživala u muzici, odličnoj atmosferi i dobrom društvu.



Popularna hrvatska pevačica Severina Vučković odlučila je da napravi kratak predah od poslovnih obaveza, te je slobodno vreme iskoristila kako bi sa prijateljicama, ali i jednim prijateljem otišla u klub. Vesela ekipa, sudeći po fotkama koje su osvanule na Instagramu popularne pevačice, odlično se provela.

Pročitajte Uvod u anatomiju: Naga Seve opet provocira čula

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Devojke koje su se našle u Severininom društvu, malo je reći, izgledale su fantastično, dok je pevačica u svom uobičajnom izdanju još jednom oduševila obožavaoce.

U jednom trenutku, pevačicu je atmosfera ponela, te je počela da skače i igra, prizor kakav nemamo prilike često da vidimo, no da se isti ne zaboravi pobrinule su se njene prijateljice koje su sve dokumentovale video snimkom koji je Severina potom objavila.

Pročitajte Ona zna kako se to radi: Severina pokazala kako rešava krizu (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Dugo nismo videli Severinu tako opušteno i bezbrižnu kao što je to bio slučaj u ovom izlasku. Čini se da je upravo ovo trebalo pevačici, a da li će joj se izlasci osladiti, te ćemo češće viđati ovakav i sličan sadržaj na njenom Instagram profilu ostaje nam da vidimo.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading