Sada je preterala: Jelisaveta Orašanin zabrinula obožavaoce, ovo nije normalno

Autor:

02.03.2022 14:30

Foto:

Foto:

Jelisaveta Orašanin zabrinula obožavaoce nedavnom fotografijom



Jelisaveta Orašanin zabrinula je armiju svojih obožavalaca nedavnom fotografijom koju je podelila na svom Instagram profilu. Jedna od najlepših glumica na ovim porostrima pozirala je sa Vladimirom Aleksićem i Tamarom Krcunović, vidno raspoloženi trojac je uživao u piću i odličnoj atmosferi, no jedan detalj ukrao je pažnju.

Pročitajte Zgodna ko greh: Jelisaveta Orašanin, šampanjac i plaža

Naime, Jelisaveta je na pomenutoj fotografiji obukla svetlu rolku i kratku suknju, koja je u prvi plan istakla njene prekrštene noge. Obožavaoci su istog trenutka primetili da je glumica značajno smršala, te su konstatovali da se njen trenutni izgled graniči sa anoreksijom.

No, osmeh na njenom licu potire malopređašnju teoriju. Ipak, promena je očigledna, a postoji mogućnost da je u pitanju specijalni režim ishrane koji je glumica odlučila da uvede u svoju svakodnevnu rutinu.

Pročitajte Jelisaveta Orašanin otišla pod nož: Evo šta nije mogla da prihvati na svom telu

Šta se zaista krije iza ove promene saznaćemo u narednom periodu, a do tada neprostaje nam ništa drugo, no da se nadamo da je s glumicom sve u redu, te da postoji racionalno objašnjenje za pomenutu situaciju.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (3)

Loading
Vesna

03.03.2022 18:07

Svet zabrinut zbog rata.Glad i patnja ljudi i dece.A bogato udata gospodja se hvali plastičnim operacijama i vinom. Pristojan svet se u njeno ime stidi.

Sofi

05.03.2022 14:12

@ Vesna Upravo tako gospodja Vesna. Nema se sta dodati. Osim mozda, muska zena.

Bole

05.03.2022 16:48

Nije ona sama sebe stavila u novine nego blesavi novinari injihov jos blesaviji urednik koji nema pametnija posla nego da nam servira limunadu sa dodatkom Oresanin.