Privilegija kakvu retko ko ima: Majka Jelisavete Orašanin je srećna žena

Autor:

20.11.2021 17:00

Foto:

Foto:

Majka Jelisavete Orašanin srećna je žena, s obzirom na činjenicu da je blagoslovena sa prelepim naslednicama, ali i još jednom prelepom činjenicom.



Atraktivna glumica Jelisaveta Orašanin sa svojim suprugom Milošem Teodosićem izgradila je porodično gnezdo u Italiji, gde par uživa sa svojim naslednicima, ćerkom Petrom i sinom Bogdanom. No, iako živi daleko od Srbije, njena majka vrlo često posećuje svoju ćerku, a nije tajna da joj je upravo ona najveća životna podrška.

Majka Jelisavete Orašanin je srećna žena

Jelisavetina rođena sestra Milica aktivna je na društvenim mrežama, s toga obožavaocima često imaju prilike da uživaju u njenoj lepoti, a vrlo često podno njenih fotografija možemo pronaći komentare koji sugerišu na činjenicu koliko sestre Orašanin liče.

No njihovu majku, od koje su definitivno nasledile lepotu, javnost nema priliku da vidi tako često. Kad god je u prilici, majka Jelisavete Orašanin čest je gost u Bolonji. Uživanje sa ćerkom i unucima joj i te kako prija, a da se ova divna žena još nečim interesantnim može pohvaliti, otkrila je Jelisaveta lično. 

Pročitajte i S kim se to veseli Jelisaveta Orašanin: Šta će na ovo reći Teodosić

Instagram

 

- Istog dana rođene, 13.11, volim te mama - napisala je glumica pored svoje rođendanske objave na Instagramu i tako otkrila da je njena majka imala tu privilegiju da se porodi baš na datum svog rođenja. 

Instagram

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading