Love forever: Kakav prsten je dobila Marijana od Lotara

Autor:

15.02.2022 13:30

Foto:

Foto:

Venčanje Marijane i Lotara Mateusa dogodilo se 2003. godine



Kada su se u novembru 2003. organizovali venčanje i svadbeno veselje, Marijana i Lotar Mateus su verovali da su pronašli ljubav za ceo život. Nisu se razdvajali, bili su najsrećniji par na svetu. Prilikom veridbe, legenda fudbala je poklonila lepoj Novosađanki verenički prsten s natpisom “Love forever”. 

Prlikom proslave prve godišnjice braka, na eksluzivnoj zabavi u jednom luksuznom hotelu u Budimpešti, Lotar je supruzi dao skupoceni dijamantski prsten. Nekoliko nedjelja ranije, za njen 33. rođendan, Marijanu je tadašnji supšrug odveo u šoping u Italiju. Tom prilikom je ispričala šta im se sve događalo na tom putovanju.

Pročitajte Razmahala se: Neobična zabava Marijane Mateus u najskupljem evropskom ski centru

Gloria privatna arhiva

 

- Bili smo gosti Lotarovih prijatelja u Padovi i Rićjoneu, gde je predsednik milanskog Intera Masimo Morati priredio parti u njegovu čast. Bilo je to u "Bič klab" restoranu, koji se u kasnijim večernjim satima pretvara u diskoteku. U početku je prostor bio zatvoren za javnost. Kasnije su i drugi stanovnici malog gradića na moru dobili priliku da, iz nekog ugla ovog popularnog kluba, zadovolje znatiželju i vide mog muža. Na njegov dolazak u Italiji čekalo se čitavih osam meseci.

Kao i svaka žena, i Marijana je posetu Italiji iskoristila da obnovi garderobu.

- Dobila sam jedanaest poklona iz Dolce&Gabbana butika, čizme, tašnu, cipele, topove, džins, sve i svaπta. Bila sam presrećna – ispričala je Marijana krajem 2004. za Gloriju.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading