U visokom društvu: Marijana Mateus stajlingom zasenila kraljevsku elitu! (Foto)

Autor: Gloria.rs

18.06.2021 18:43

Foto: Instagram

Marijana Mateus redovno posećuje Rojal Askot, a njen izgled i šarm nikad ne prođu neprimećeni.Pored Otvorenog prvenstva u Vimbldonu, glavni događaj u letnjem društvenom kalendaru britanskog džet-seta predstavlja Rojal Askot.

Čuvene konjičke trke svake godine okupe pripadnike britanske monarhije, a na njih redovno dolazi i naša dizajnerka Marijana Mateus

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

 

- Moj omiljeni događaj u godini, napisala je dizajnerka pored slike koju je postavila na instagramu, a na kojoj se vidi savršen stajling koji je odabrala za ovu priliku, koja podrazumeva da dame nose šešir, a pripadnici kraljevske porodice budu obučeni u plavo. 

Marijana Mateus odabrala je haljinu u boji šampanjca koja je otkrivala njene savršene noge, koje je dodatno istakla cipelama sa visokom štiklom. A da nije omašila u svom modnom odabiru, svedoči to što su je sve vreme fotografisali strani fotoreporteri. 

Pročitajte i Graciozno i Elegantno - Marijana Mateus proslavila je rođendan sa stilom!

Na ovogodišnjem Rojal Askotu prisustvovali su i princ Čarls sa suprugom Kamilom i Kejt Midlton, koja se poput mnogih dama mesecima unapred pripremala za ovaj važan društveni događaj. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading