Bila je to vanvremenska ljubav: Ovo je žena koju je Nebojša Glogovac voleo pre Milice

Autor:

29.01.2022 15:30

Foto:

Foto:

Prva supruga Nebojše Glogovca, sa kojom je pokojni glumac bio u dugom braku pre Milice bila je njegova velika ljubav.



Čuveni glumac, koji nas je nažalost prerano napustio, Nebojša Glogovac gotovo da kroz svoju dugu karijeru nije napravio jedan skandal vredan pomena. Vodio je miran život, ispunjen ljubavlju i srećom, te je uživao u srećnom i skladnom braku sa Milicom, no malo je poznato da je pre nje bio u braku sa Minom, njegovom velikom ljubavlju.

Pročitajte Reči zbog kojih suze kreću same: Supruga Nebojše Glogovca čuva sećanje na voljenog supruga

Ata Images

 

Naime, kako prenose domaći mediji, Glogovac je Minu oženio sa svega 28 godina, davne 1996.

Iako detalji njihovog braka nisu poznati domaćoj javnosti, zna se da im je na pomenutom venčanju kumovao Nebojšin veliki prijatelj i kolega, Vojin Ćetković.

Svoju ljubav, Nebojša i Mina krunisali su sa dva sina - Miloš i Gavrilo, no u jednom trenutku došlo je do zasićenje, te su supružnici odlučili da se raziđu.

- Njegov razvod od Mine nema nikakve veze sa Milicom. Njih dvoje su u braku bili 18 godina i jednostavno više nije išlo i nije funkcionisalo onako kako treba. On se pritom dugo lomio da li da uopšte donese takvu odluku, međutim, onda su se na kraju oboje složili u toj odlici da je najbolje da se raziđu, a onda se njemu i Milici desila Sunčica - govorio je svojevremeno neimenovani izvor, a prenosi Story.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Ljiljana

30.01.2022 16:07

Molim vas, dokle više raspredate o intimi pokojnog glumca...vrlo degutantno, lično i neadekvatno. Dokle više tračevi i polutračevi zbog podizanja tiraža. Novinari se polako pretvaraju ( milom ili silom?) u čudovišna piskarala.