Neispričana priča

Supruga Nebojše Glogovca: Naša priča je bila lepa i čista

Autor:

23.04.2021 14:00

Foto:

Foto:

Nebojša Glogovac je preminuo pre tri godine, a njegov lik i delo i dalje privlače veliku pažnju. Njegova supruga Milica Glogovac u jednoj rečenici je otkrila kakv je on bio čovek.Milica Glogovac, supruga Nebojše Glogovca koji je preminuo 9. februara 2018. u 48. godini, otkrila nam je kakav je slavni glumac bio privatno. Njihova nežna emotivna priča krunisana brakom i dobijanjem ćerke Sunčice naglo je prekinuta razornim dejstvom opake bolesti.

Ata Images

 

 

- Nebojša je najbolji čovek koga sam ikada srela – rekla je Milica za Gloriju, ustupajući nam fotografiju s njihovog venčanja u septembru 2017. na Salašu 137.

Pročitajte i Branka Katić o Nebojši Glogovcu: Negde smo se u dušu voleli (video)

Milica je bila velika glumčeva ljubav i podrška. Posle smrti supruga morala je da preturi preko glave i leđa mnogo toga. Osim što je izgubila Nebojšu, morala je da sluša malograđanštinom zatrovane komentare.

Milica Glogovac

 

 

- Stalno se razvlači prtiča kako je zbog mene ostavio prvu ženu. To nije istina. On je bio već godinu sing kad smo mi otpočeli vezu. Tako da je naša priča od početka bila lepa i čista – Istakla je Milica Glogovac.

  

Boris Jakić

Autor

Komentari. (0)

Loading