Velika bol

Zbog ovih reči Žarka Lauševića naježićete se: Praznine su nenadomestive!

Autor:

08.04.2021 12:20

Foto:

Foto:

Žarko Laušević tuga je ogromna. Glumac se u razgovoru za Gloriu prisetio velikog čoveka, ali pre svega prijatelja čiji gubitak, tvrdi Laušević predstavlja nenadomestivu prazninu!



Od kada se 2015. ulogom u “Smrdljivoj bajci” vratio u srpsku kinematografiju, Žarko Laušević (60) svakim novim projektom pokazuje koliko je nedostajao našoj kulturi tokom skoro dve decenije života u Americi.

U sklopu priprema za povratak, a kako bi podesio svoje fine glumačke aparate, uskočio je umesto Miše Janketića u predstavu “Hadersfild” koja je gostovala u Kanadi i Americi. Tada je imao priliku da sarađuje, a kako se ispostavilo malo kasnije, i oprosti sa Nebojšom Glogovcem.

Pročitajte i Konačno dobre vesti: Žarko Laušević i Irfan Mensur pušteni iz kovid bolnice!

- Za taj “Hadersfild” vezane su moje velike emocije jer je taj rad značio i oproštaj od Glogija, za čiju preranu smrt mislim da je najveći gubitak za balkansku kulturu u 21. veku. Verovatno će mi muzičari zameriti, jer je i Toše Proeski bio strašan gubitak, ali nesreće ne treba porediti. Praznine koje su obojica ostavili nešto su nenadomestivo – rekao je svojevremeno Žarko Laušević za Gloriju.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading