Noletov otac izričit

Reči Srđana Đokovića koje će se prepričavati: Novaku niko ništa ne može!

Autor:

20.01.2022 18:00

Foto:

Foto:

Novak Đoković neprijatnost koju je doživeo u Australiji sasvim sigurno nije očekivao, no čitava situacija porodicu Đoković dodatno je ujedinila, te se čini da najbolji srpski teniser tek sada neće odustati.



Situacija koju je najbolji srpski teniser Novak Đoković doživeo u dalekoj Australiji podelila je svetsku javnost, jedan deo iste stao je na Noletovu stranu, dok je onaj drugi žestoko kritikovao njegovu odluku. No, čini se da je ova situacija najviše uticala na porodicu Đokoviću, koja je sudeći po objavama na drutvenim mrežama i potezima u javnosti svoje odnose dodatno učvrstila, te će zajedno, na čelu sa Novakom, krenuti u nove pobede.

Pročitajte Poruka najboljem: Beograd podržao Noleta

Instagram screenshot

 

Poslednja u nizu poruka jednog od člana porodice Đoković, delo je Srđana, Novakovog oca, koji je putem Instagrama u okviru opcije story poslao izuzetno jaku poruku.

- Za sve vas koji se brinete, Novak je dobro i sve vas pozdravlja! Ništa mu niko ne može, niti će mu moći. Vole vas svi Đokovići - stoji u kratkoj poruci koju je Srđan podelio.

Clive Brunskill/Getty Images)

 

Nema sumnje da je pred Noletom turbulentan period, a kako planira isti da prevaziđe za sada nije poznato, no verujemo, da će kao i uvek, iz čitava situacije izaći jači, spremniji i da će se ponovo naći na postolju predviđenom za šampione najvećih teniskih turnira.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading