Mnogi bi mu pozavideli: Sara Jovanović dečku priredila iznenađenje koji će pamtiti

Autor:

06.01.2022 13:30

Foto:

Foto:

Novi dečko Sare Jovanović, Žiga Sotlar doživeo veliko iznenađenje na bini tokom novogodišnjeg nastupa popularne pevačice.



Iako se atraktivna pevačica Sara Jovanović trudi da svoj ljubavni život drži ispod radara, kako radoznali mediji ne bi konstantno spekulisali o njenim izabranicima, čini se da je njena veza sa dobro poznatim igračem, Žigom Sotlarom poprilično ozbiljna, a činjenica da se pomenuti par više ne krije govori tome u prilog.

Najpre su na Instagram profilu pevačice i igrača počele da se pojavljuju zajedničke fotografije, koje su njenim obožavaocima ali i javnosti u regionu jasno stavila do znanja da pevačica uživa u Žiginom društvu.

Pročitajte i Iznenađujuć potez atraktivne pevačice: Za ovu kombinaciju Sare Jovanović treba hrabrosti

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ziga Sotlar (@zigasotlar)

Da bi nakon toga usledilo pravo iznenađenje, kako za njene oboavaoce tako i za njenog dečka. Naime, poznato je da su Sara i Žigo uspešno sarađivali i ranije, a ovog puta, na bini tokom novogodišnjeg nastupa pevačica je odlučlia dečka da počasti provokativnim novogodišnjim plesom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Nema sumnje da su mladiću koji je uspeo da osvoji Sarino srce mnogi pozavideli na ovom vrelom plesu koji je dobio od svoje nežnije polovine, a njihovi osmesi tokom čitavog nastupa jasno govore da par uživa u ljubavi i sreći.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading