Srećna porodica

Nevreme definitivno iza njih: Osmeh blista na licima Bojane Barović i Nikole Rokvića

Autor:

29.12.2021 22:45

Foto:

Foto:

Nikola Rokvić i Bojana Barović čini se konačno su prebrodili nevreme koje ih je zadesila krajem aktuelne godine, te će u novu 2022. godinu ući s širokim osmesima na licima.



Pevač Nikola Rokvić nedavno se susreo s velikom tragedijom, kada je iznenada ostao bez svog najvećeg oslonca, uzora i čoveka koji ga je napravio muškarcem kakav je danas - Marinka. Gubitak oca potresao je ne samo Nikolu, već i čitavu porodicu Rokvić, a sve vreme neizmernu podršku članovi porodice uživali su od Nikoline supruge Bojane, koja se na sve načine trudila da im olakša period tugovanja.

Pročitajte i Delegacija stigla: Dirljive fotografije Nikole Rokvića otkrile uznemirujući detalj

No, sudeći po objava na društvenim mrežama porodica je uprkos neizmernom bolu stegla zube i odlučila da krene dalje, bez suza, s osmehom, baš onako kako bi Marinko želeo. Poslednja objava Nikole i Bojane govori tome u prilog, naime supružnici su odlučili da je vreme da se posvete jedno drugom, te su izašli u jedan od lokalnih kafića kako bi uživali u zajedničkom društvu, ali i piću.

Izuzetno bitan period je pred njima, nova godina sa sobom donosi i nove izazove, a nema sumnje da će porodica Rokvić zajedničkim snagama uspeti da prebrodi sve što se nađe na njihovom putu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading