Dani suza su iza njih: Nikola Rokvić sa suprugom gleda u budućnost

Autor:

29.11.2021 19:45

Foto:

Foto:

Porodica Rokvić teško je podnela gubitak voljenog Marinka, oslonca i stuba čitave porodice, koji je nažalost preminuo u 67. godini života.



Ne samo porodica Rokvić, čitava domaća javnost ostala je zatečene informacijom o Marinkovoj smrti. No, odlazak velikog umtenika, logično, najteže je pao njegovoj deci, Nikola je izuzetno teško podneo čitavu situaciju, a njegove fotke na kojima su ga savladale emocije slomile su mnoga srca.

No, kako je određeni period prošao, te se pre svih njegova porodica pomirila sa činjenicom da Marinka više nema, čini se da je put oporavka počeo. Na tom putu, Nikola ima neizmernu podršku svoje supruge Bojane Barović, a poslednja fotka koja je osvanula na njenom Instagram profilu govori da se situacija popravila.

Pročitajte i Tri legende za istim stolom: Marinko Rokvić u odabranom društvu

Nema sumnje da je putovanje do konačnog oporavka dugo i mukotrpno, no Nikola, kao i čitava porodica Rokvić jedno drugom na tom putovanju biće neizmerna podrška, te nema sumnje da bi upravo Marinko želeo da oni nastave dalje, da ne tuguju, već hrabro koračaju napred, čuvajući uspomenu na njega u srcu.
 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading