Bogdan Srejović bez pardona: Cecin dečko nastavio s ludim noćnim životom

Autor:

26.12.2021 19:15

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Bogdan Srejović ponovo se našao u društvu atraktivne brinete, uživajući u dobroj muzici i piću.Momak koji je široj javnosti postao poznat kada je stupio u emotivnu vezu s čuvenom pevačicom Svetlanom Ražnatović, Bogdan Srejović sada vrlo često pronalazi svoje mesto na naslovnim stranama časopisa u regionu.

Poslednjih nedelje o Bogdanu se pisalo zbog činjenica da konstantno uživa u ludim noćnim provodima, i to ne bi bilo ništa čudno, da se gotovo nikad u njegovom drušvu ne nalazi i Ceca.

Pročitajte i Nova poruka Ceci: Manekenka tagovala Bogdana u svojoj objavi

Instagram screenshot

 

Na Instagram profilu jedne od devojaka s kojima Bogdan uživa u provodu još jednom je osvanula zajednička fotka, koja je ponovo pokrenula spekulacije o Bogdanovom i Cecinom odnosu, te ljubomori i pitanje koje se često postavlja - kako će Ceca reagovati na Srejovićeve konstantne izlaske?

Pevačica se za sada nije oglašavala, a sudeći po fotkama koje su poslednjih meseci kružile društvenim mrežama Bogdan je i te kako blizak za devojkama u čijem društvu uživa, te ćemo videti da li će se Ceca u doglednoj budućnosti oglašavati na temu koja se sve češće poteže u domaćim medijima.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading