Bogdan se baš opustio: Cecin dečko grli drugu devojku

Autor:

25.11.2021 20:30

Foto:

Foto:

Bogdan Srejović uživa u provodu, a društvo mu prave dve misteriozne devojke.



Sve češće na društvenim mrežama se pojavljuju fotke Cecin dečka, Bogdana Srejovića na kojima se vidi da uživa u društvu drugih devojaka, dok od Cece nema ni traga ni glasa. Naime, nedavno se na društvenim mrežama pojavila nova fotka na kojoj Srejović uživa u zagrljaju atraktivne devojke, koja je svojevremeno uživala u ljubavi sa našim teniserom Viktorom Troickim.

Instagram screenshot

 

U pitanju je Sunčica Travica, devojka koja je domaćoj javnosti poznata po svojoj manekenskoj karijeri, ali i burnom ljubavnom životu. Godine 2009. Sunčica je uplovila u romantičnu vezu s pomenutim teniserom, a njihova veza imala je pregrš uspona i padova, da bi se 2014. godine potpuno stavili tačku na svoju ljubav.

Pročitajte i Bogdan Srejović u ludom noćnom provodu: Od Cece ni traga ni glasa

Bogdan Srejović uživa u društvu atraktivne devojke

Sama činjenica da se Bogdan nalazi u društvu tako atkrativne devojke, te informacije o njenom ljubavnom životu, dovoljni su da Ceci ne bude ni malo prijatno. No, mnogo puta do sada pevačica je istakla da veruje svom izabraniku, te verujemo da će ukoliko i bude bilo bilo kakvih nesuglasice, Ceca i Bogdan sve rešiti u svoja četiri zida, te nastaviti zajedno srećni i u ljubavi.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading