Burno ili prijateljski

Svaki komentar je suvišan: Jedan detalj otkrio u kakvim su sada odnosima Bogdan i Ceca

Autor:

03.02.2022 15:00

Foto:

Foto:

Ceca i Bogdan Srejović odlučili su da stave tačku na svoju kratku ljubavnu avanturu, a jedan detalj oktrio je u kakvim su sada odnosima.



Vest o ljubavnoj vezi Bogdana Srejovića i čuvene folk pevačice Svetlane Ceca Ražnatović odjeknula je poput bombe u domaćim medijima. No, kako je vreme prolazilo, činilo se da se njihovi životni putevi ipak previše razilaze, no par je odlučio da nastavi sa vezom.

Početkom januara, kada je Ceca sama spakovala kofere i sa prijateljima se uputila na egzotičnu lokaciju - Maldive, dok je Bogdan ostao u Beogradu, gde je svake večeri uživao u noćnom provodu, postalo je jasno da u njihovoj vezi nešto ne štima.

Pročitajte Provod mu došao glave: Bogdan Srejović se javno pravda Ceci

Malopređašnja konstatacija dobila je potvrdu po Cecinom povratku u Beograd, kada je vest o njihovoj odluci da stave tačku na svoju ljubav isplivala u javnost.

Kako to obično biva kod poznatih ličnost, nakon rastanka sledi i brisanje zajedničkih fotografija sa društvenih mreža, te prekid praćenja na istim, ipak to ovde nije bio slučaj. Bogdan je objavljenje fotke odlučio da ostavi na svom profilu, te se on i Ceca i dalje prate, što govori da je njihov rastanak bio prijateljski.

Pročitajte Bogdan Srejović vreme provodi kraj druge žene, dok njegova devojka Ceca uživa na egzotičnoj destinaciji

Instagram

 

Ni Ceca ni Bogdan nisu želeli detaljno da komentarišu rastanak, već su kratko poručili: - Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života - čime su još jednom svima stavila do znanja da je sve prošlo više nego prijateljski.

Očigledno su, u njihovom odnosu, postojale razlike koje par nije uspeo da prebrodi, te je u najboljem interesu za oboje bilo da stave tačku na veziu. To su i učinili, no nije bilo preterane pompe, sve je urađeno u miru, prijateljski, baš onako kako priliči odraslim ljudima, koji su jedno drugom ulepšali jedan period života.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading