Čorba od ništa: Kako je Stevan Piale nahranio ćerku

Autor:

20.12.2021 20:45

Foto:

Foto:

Glumac Stevan Piale uživa u svakom trenutku provedenom u domu u krugu porodice



Mladi glumac Stevan Piale dokazao je svoj talenat u poslu, a svakodnevno se dokazuje i kao tata, te je njegov Instagram nalog pun zabeleženih fantastičnih momenata koje provodi u društvu ćerkice Rose.

Danas je sa svojim fanovima podelio kako u prazničnom ambijentu hrani Rosu, ali je izuzetno zanimljivo da ju je nahranio specijalnom čorbom za koju je otkrio da se zove "čorba od ništa".

Pročitajte i Mišićavo telo i osmeh kao iz bajke - Stevan Piale se pohvalio mlađim bratom, a povod je prelep

Instagram / Stevan Piale

 

Ovaj čaroban trenutak zabeležila je Stevanova supruga Una, a ona je takođe i majstor koji stoji iza ovog nesvakidašnjeg specijaliteta.

- Šta vidimo na ovoj slici? Stevana koji se nije šišao ni obrijao jedno mesec i po dana, i koji na podu, s mačkama, hrani Rosu mojom (odnosno maminom) čorbom od ništa. Iako je Stevanovo izdanje dominantno na slici, ja bih da ovu sliku posvetim čorbi od ništa, mojoj omiljenoj čorbi koja se zaista pravi maltene bukvalno od ničega ali je svejedno moja omiljena čorba za sva vremena. - napisala je Una uz objavljenu fotografiju, te nastavila da otkriva porodični recept.

Pročitajte i Stevan Piale mislio da je dobio najbolji poklon, a iznenađenje je tek usledilo

- Mama joj je dala takvo ime jer se pravi od peruški mladog luka koje se proprže na malo ulja pomešanog sa kašikom griza i onda se do vrha lonca sipa vode i na kraju doda pavlaka. Mislim, čorba je maltene blam koliko je prosta ali ja je svejedno volim i s ljubavlju serviram svojoj porodici (čak i u vreme praznika iako joj je sezona u proleće kad krene mladi crni luk). Hvala draga čorbo od ništa, prenosim te na narednu generaciju - napisala je Stevanova supruga, a na vama je da isprobate njen recept.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading