Mišićavo telo i osmeh kao iz bajke: Stevan Piale se pohvalio mlađim bratom, a povod je prelep

Autor:

19.11.2021 18:45

Foto:

Foto:

Brat Stevana Pialea, Vuk osvaja ženska srca gde god se pojavi svojim neverovatnim izgledom.



Zvezda serije 'Igra sudbine', Stevan Piale od svog prvog pojavljivanja na sceni važi za vaspitanog i smirenog mladića, a poslednjih godina i porodičnog čoveka. Centar njegovog svega su supruga Una i ćerka Rosa, no popularni glumac ne krije da mu podrška mama Nataše i pet godina mlađeg brata Vuka i te kako znače.

- Oni su mi, uz Unu, najbolji prijatelji - rekao je svojevremeno Stevan, a prenosi Hello!

Pročitajte i Stevan Piale jasno poručio: ako hoće da se bije, tu smo i jači smo!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vuk Piale (@vuk_piale)

Brat Stevana Pialea, Vuk velika mu je podrška kroz život

Idilično detinjstvo braće Piale, koji su odrastali u Zemunu, uz roditelje i babu, 1993. godine prekinula je saobraćajna nesreća posle koje je njihov otac ostao u kolicima.

- Zaista sam imao turbulentno odrastanje. Tata nije bio tu jedno pet godina jer je išao po bolnicama, pa se vratio. Mama, brat i ja preuzeli smo brigu o svemu. Ali, uvek smo bili porodica - prisetio se Stevan svojevremeno.

Braća Piale i danas su bliski, kao i u dečačkim danima, a tome u prilog govore i povremene zajedničke fotke koje objavljuju na svojim Instagram profilima. Upravo jedna takva osvanula je na Stevanovom profilu nedavno, kada je uz interesantnu fotku poželeo mlađem bratu rođendan.

Instagram screenshot

 

Vuk Piale krade ženska srca gde god se pojavi

Za razliku od starijeg brata koji se opredelio za glumu, Vuk je odlučio da krene drugačijim putem. On je naime završio Sportsku akademiju i radi kao personalni trener. Njegovo mišićavo telo možemo pripisati intezivnim treninzima koje svakodnevno upražnjava. No, na žalost brojnih pripadnica nežnijeg pola njegovo srce još pre neku godinu osvojila je devojka po imenu Jovana, sa kojom se 2019. godine venčao u Zemunu, gde je i odrastao.

Pročitajte i Stevan Piale mislio da je dobio najbolji poklon, a iznenađenje je tek usledilo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vuk Piale (@vuk_piale)

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading