Srećna porodica

Ponosni tata se pohvalio: Sofija Milošević sa naslednikom u avanturi

Autor:

17.12.2021 20:20

Foto:

Foto:

Porodica Luke Jovića uskoro će postati bogatija za još jednog člana, a fudbaler i njegova supruga manekenka Sofija Milošević koriste svaki trenutak kako bi uživali u vremenu provedenom s naslednikom - Aleksejom.Fudbaler Luka Jović i njegova supruga manekenka Sofija Milošević nedavno su saopštili da će njihova porodica postati bogatija za još jednog člana. Ponosni roditelji oduševljeni činjenicom da će se još jednom ostvariti u ulozi roditelja, svo slobodno vreme koriste kako bi uživali u porodičnom aktivnostima te se što bolje pripremili za dolazak prinove.

Pročitajte i Luka Jović nema razloga za brigu: Njegov naslednik krenuo tatinim stopama

Instagram screenshot

 

Naime, nedavno je na Instagram profilu Luke Jovića osvanula interesantna fotka njegove prelepe izabranice koja uživa u igri sa njihovim naslednikom Aleksejom. Sofija se sa sinom bacila u loptice, a ovaj momenat zabeležio je ponosni suprug i otac, koji je fotku i podeli na svom Instagram profilu.

Nema sumnje da Luka i Sofija s nestrpljenjem isčekuju dolazak prinove, a do tada uradiće sve što je u njihovoj moći da sve bude spremno kada vreme porođaja dođe.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading