Luka Jović emotivnim rečima obeležio poseban dan u životu sina, a svi komentarišu Sofijinu čestitku

Autor:

25.02.2022 17:00

Foto:

Foto:

Sin Luke Jovića iz veze sa Anđelom Manitašević proslavio je treći rođendan



Za porodicu mladog fudbalera ovo je poseban dan. Naime, sin Luke Jovića, iz veze sa Anđelom Manitašević, proslavio je treći rođendan, tim povodom ponosni otac oglasio se na svom Instagram profilu uputivši emotivnu poruku. Uz fotografiju sa svojim prvencem, poznati fudbaler je napisao:

- Već punimo tri godine... Mnogo uspomena je za nama, a čeka nas još više... Srećan rođendan, tatina sinčino. Voli te tata.

Pročitajte Razglednica iz Madrida: Sofija i Luka kao na reklami

Instagram

 

Čestitkama se pridružila i Lukina izabranica Sofija Milošević koja je na svom profilu objavila niz fotografija sa slavljenikom.

- Srećan rođendanko, Davide. Volimo te puno – napisala je lepa manekenka koja sa Lukom ima sina Alekseja, a porodici će se uskoro pridružiti još jedan dečak.

Pročitajte Iznenadna sreća: Veliki dan u životu Sofije Milošević i Luke Jovića

Instagram

 

Trudnica, koja će uskoro na svet doneti drugog dečaka, nikada nije krila da izuzetno voli Lukinog prvog sina Davida, koji je divan brat njenom prvencu Alekseju.

Kada David vreme provodi sa njima, Sofija se trudi da ga ne odvaja od svog sina i obasipa ga sa puno ljubavi. Još jedan dokaz da maćehe samo prate brojne predrasude je i divna rođendanska čestitka koju je Sofija uputila sinu svog izabranika.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading