Kreatorka blista

Svetlucava novogodišnja dekoracija: Zavirite u milanski dom Marijane Mateus

Autor: Gloria.rs

05.12.2021 16:00

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Dom Marijane Mateus spreman je za predstojeće praznike, a popularna kreatorka dala je sve od sebe da dekoracija bude na najvišem mogućem nivou.Kako se približavaju novogodišnji praznici, tako na društvenim mrežama sve češće imamo priliku da vidimo glamurozne dekoracije kojima poznati upotpunjavaju praznični duh. Svoje umeće pokzala je i poznata kreatorka Marijana Mateus, koja je s obožavaocima podelila fotke porodičnog doma u Milanu, koji je, sudeći po istima spreman za praznike.

Pročitajte i Život počinje posle 50: Marijana Mateus u teretani

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

Dekoracija doma Marijane Mateus temelji se na crvenim i zlatnim detaljima, no ono što je takođe mnogima zapalo za oko, osim zaista neverovatnih ukrasa, jeste i prelepa kreatorka, koja je pored istih pozirala u kratkoj haljini interesantnih motiva.

Njeni obožavaoci s oduševljenjem su ispratili ovu objavu kreatorke, u prvi plan ističući njenu lepotu, a tek onda umeće u kreaciji i neverovatnu dekoraciju koja je obasjala njen dom.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Andra

12.12.2021 21:28

Da lepa zena i ambiciozna, ali bez potrebnih kvaliteta, da dodje do cilja koji je sama zamislila. Znamo vec sve o njoj, cak i ono sto nas ne interesuje, a vecinom je i neistinito. Bilo da to govorite vi ili ona. Ali sloboda stampe je ono sto se danas trazi i kod nas- "slobodno izrazavanje i slobodno u(misljanje)".