Filip Živojinović otputovao sam, a šta za to vreme radi njegova supruga Aleksandra Prijović?

Autor:

03.12.2021 23:00

Foto:

Foto:

Filip Živojinović otkrio je svojim obožavaocima putem Instagrama da se zaputio u nepoznatom pravcu, bez svoje supruge, pevačice Aleksandre Prijović.



Brak Aleksandre Prijović i FIlip Živojinović pod konstantnom je lupom domaće javnosti, koja konstantno analizira svaki njihov potez.

Ovog puta, Filip je na svom Instagram profilu u okviru opcije story sa svojim obožavaocima podelio fotku iz aviona, kojom je jasno svima stavio do znanja da se zaputio u nepoznatom pravcu, no ono što je svima ukralo pažnju jeste činjenica da je na tom putovanju bez svoje supruga, pevačice Aleksandre Prijović.

Pročitajte i Filip Živojinović emotivnom objavom pokazao ko mu je najbitinji

Instagram screenshot

 

Nakon pomenute Filipove objave, pokušali smo da saznamo da li je njegova supruga sa njim, no nije poznato gde se pevačica nalazi, tim pre što na svom Instagramu nije objavila ništa, iako je na istom izuzetno aktivna.

No, s obzirom na činjenicu da je Filip Živojinović izuzetno zauzet, te konstantno vreme provodi u poslovnim putevima, možemo pretpostaviti da je i ovog puta u pitanju biznis, te će uskoro ponovo biti kraj svoje prelepe supruge.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading