Pevačicin biznis plan. Evo gde Aleksandra Prijović ulaže svoj novac

Autor:

07.07.2021 13:20

Foto:

Foto:

Aleksandra Prijović, kao i mnogi drugi muzičari, sedela je skrštenih ruku tokom pandemije. Nemogućnost da zarađuje od svoje profesije naterala ju je na razmišljanje o budućnosti



Pevačica Aleksandra Prijović, preduzimljiva je žena, koja ne želi da rizikuje. Osvestivši da možda neže uvek i zauvek moći da zarađuje od mikrofona, došla je na ideju da dodatni prihod zaradi na nekretninama.

Pročitajte i Aleksandra Prijović o Lukasu - Nije bio na mom spisku zvanica!

Mlada pevačica je potom odlučila da se bavi izdavanjem smeštaja, a odlučila se da posao počne sa pet apartmana na Zlatiboru.

- Dok je sedela kod kuće tokom pandemije, dosta je razmišljala o pokretanju novog posla. Shvatila je da od pevanja možda neće uvek moći da zarađuje, pa su joj razne ideje padale na pamet. Razgovarala je sa Filipom, Brenom i Bobom i tako došla na ideju da ulaže u nekretnine - počeo je neimenovani izvor za "Kurir" i dodao da je pevačica poslušala savet Živojinovića, koji su joj rekli da je izdavanje apartmana veoma isplativ biznis:

Pročitajte i Šta će reći Filip - Aleksandri Prijović važnija karijera od dece

- Brena i Boba drže restoran u centru Zlatibora i kada dođu na ovu planinu, moraju da plaćaju smeštaj. To je bio razlog više da se Prija i Filip odluče za kupovinu pet apartmana, jer bi je dan ostavili za sebe, a ostale izdavali. Prijovićeva je nedavno nastupala baš na Zlatiboru, pa je iskoristila priliku da malo ,,ošacuje" apartmane koji se tamo prodaju. Pre koncerta je večerala sa investitorom koji zida apartmane nedaleko od jezera na Zlatiboru. Njegova zgrada je u završnoj fazi i trebalo bi da bude sve gotovo do septembra. Dogovorio se sa Prijom i Filipom da mu uskoro daju kaparu, a ostatak novca kada bude završena gradnja - kaže izvor.

Pročitajte i Šokantna ispovest Ace Lukasa - Kako funkcioniše estrada iza bine?

Pevačica se tim povodom oglasila i potvrdila saznanja.

- Planiram da kupujem nekretnine u budućnosti. Treba ulagati i misliti na sutra. Sve je još u pregovorima, ali je tačno da ima nekoliko apartmana koji mi se zaista sviđaju. Srbija je generalno prelepa, a ja volim Zlatibor i kad god mogu, dođem sa porodicom na odmor, a često tamo i nastupam - izjavila je Aleksandra Prijović, prenosi "Kurir".

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Janko

08.07.2021 21:50

Ja blesav pomislio da je resila da zavrsi Osnovnu skolu pa mozda i neki kurs,srednju skolu...Dzaba Prike sve jer kad otvoris usta (osim kad pevas)zvucis jako tupavo i zalosno za tako lepu zenu i dobru pevacicu.