Stara ljubav zaborava nema: Igor Kojic bi u naručje glumice koju je zaboravio uz Seve

Autor:

18.11.2021 15:30

Foto:

Foto:

Igor Kojić se, nakon razvoda od Severine, vraća u normalne tokove slobodnih zavodnika



Pre šest godina šuškalo se da su Igor Kojić i glumica Katarina Radivojević u strasnoj vezi. Međutim, navodno ju je Igor ostavio zbog Severine, a sada su im se putevi ponovo ukrstili.

Pročitajte i Prvi izlazak posle razvoda od Severine - S kim je Igor kojić snimljen u provodu

Jakov Simović/Gloria

 

Oni su se slučajno našli na istom mestu u isto vreme, a navodno je Igor ostao zadivljen Katarininom pojavom i ne krije svoje simpatije prema njoj.

- Igor baš dugo nije video Katarinu. Ona je bila u Americi, a on u braku i nije ni bilo prilike, međutim, putevi su im se opet ukrstili. Nedavno su se slučajno sreli u jednom restoranu i pozdravili se, te razmenili poneku reč. On se odmah zainteresovao, nije mogao da veruje kako dobro izgleda. Nije skidao pogled sa nje i to su naravno svi primetili. Odmah nakon tog susreta počeo je da joj piše. Iskreno ne znam šta mu je i da li mu je odgovorila, ali znam da se još uvek nisu videli - kaže izvor za "Star" i dodaje:

- Katarina je sada solo, nema momka, a Igor se odavno za nekoga nije zagrejao kao za nju.

Pročitajte i Katarina Radivojević - Žene nisu međusobno solidarne

Ata Images

 

Podsetimo, glumica koju od skoro gledamo u filmu "Nečista krv: greh predaka" već osam godina živi u Americi - prvo je bila u Los Anđelesu, a potom se preselila u Njujork. Tamo je vrlo angažovana, radi u Konzulatu Srbije, a za Gloriju je objasnila čime se konkretno bavi.

- Posao kojim se bavim pri Konzulatu jeste koordinacija kulturnih akcija. Želela bih da u narednom periodu kreiram što više takvih sadržaja i mogu da najavim projekat o zaboravljenim Srpkinjama koji spremamo za proleće sledeće godine. Reč je o ženama poput Milunke Savić, Nadežde Petrović, ali i Amerikanke Rut Farnam, čiji život je priča o srpsko-američkom prijateljstvu koju smo, nažalost, zaboravili, i jedni i drugi. Bavimo se i životom Džona Frotingama, Njujorčanina koji je bio najveći srpski dobrotvor, izgradio je šest sirotišta u Srbiji posle Prvog svetskog rata. Takođe, oženio je Jelenu Lozanić, kćerku našeg prvog akademika Sime Lozanića, koja je došla u Ameriku da ispred Crvenog krsta skuplja priloge za Srbiju. U toj priči ću pokušati da spojim rodoljublje i veru, ali i da ispričam pripovest o nekim ženama koje su se odvažile da krenu drugim putem, mimo pravila i protiv sistema. Nadam se da ćemo s tim projektom obići sve veće gradove u Americi gde žive Srbi. Biće to srpski komad na engleskom jeziku sa starim srpskim pesmama kao podlogom. Zašto na engleskom? Zato da bi i drugi razumeli nešto lepo što smo imali, a nažalost u međuvremenu zaboravili.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Rade

18.11.2021 18:19

Ko će sad da izdržava sirotog malog Kebu 🤣😂😇😃😎🐛🦓

Rade

19.11.2021 05:46

U pitanju je ljubav prema novcu a ne prema Katarini 🐛🤑🐸