Prvi izlazak posle razvoda od Severine: S kim je Igor kojić snimljen u provodu

Autor:

15.10.2021 15:55

Foto:

Foto:

Bivši Severinin suprug, sportski menadžer Igor Kojić pojavio se u javnosti prvi put posle razvoda od pevačice



Nakon meseci nagađanja kako je njihovoj ljubavi a i braku došao kraj, hrvatska pevačica Severina i srpski sportski menadžer Igor Kojić sporazumno su formalno-pravno okončali brak krajem avgusta u zagrebačkom sudu, samo pet dana nakon što su njihovi advokati podneli zahtev.

Pročitaj i - Igor Kojić proslavlja rođendan, ona mu poručila: Najviše na svetu!

Igor i Severina razvod nikada nisu komentarisali u medijima, a poslednjih godnu dana nigde nisu viđani zajedno, otpratili su se sa društvenih mreža i svako je krenuo svojim životnim putem.

I dok se Severina pojavljuje u javnosti i na svom instagram profilu svako malo postavlja fotografije koje svedoče da se trudi da živi normalan život, Igor Kojić se nije pojavljivao u javnosti. Sve do sinoć.

Kombank dvorana promo

 

Protekle noći Igor je uslikan u Beogradu, u holu Kombank dvorane, pred premijeru filma “Božiji čovek” Jelene Popović. Čini se da je Igor krenuo dalje svoji putem, a sinoć je premijerno pogledao film u pratnji roditelja Dragana Kojića Kebe i majke Olje.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Mari

17.10.2021 12:26

Ko je Igor i šta je postigao , četiri banke uskoro i bivši postavljač crne magije u Zagrebu , za šta je pod teretom istrage ?