Kao upisani: Bjela se pohvalio slikom porodice iz Glorije

Autor:

20.09.2021 12:45

Foto:

Foto:

Porodica Dragana Bjelogrlića dobro je poznata domaćoj javnosti, te ih vrlo često možemo videti na raznim događajima .Popularni glumac Dragan Bjelogrlić uživa u skladnom porodičnom životu sa suprugom Majom, koja važi za izuzetno atraktivnu ženu. Supružnici su svoju ljubav krunisali naslednicima Miom i Aleksejom, a s obzirom da su i oboje izuzetno uspešni, slobodno možemo reći da su Maja i Bjela obavili odličan posao.

Zbog brojnih obaveza koje su postale konstanta u njihovim životima, porodicu Bjelogrlić vrlo retko imamo priliku da vidimo na okupu, zbog čega je fotka koju je nedavno objavio popularni glumac još više dobila na značaju. Naime, reč je o slici koja je fotografisana za upravo za naš magazin, sada već davne 2006. godine, na kojoj je Bjela sa suprugom i naslednicima pozirao pred objektivom naše kamere.

Pročitajte i Pronašao svoje ćoše: Kako se Bjela veseli u kafani

Pored činjenice da su se Mia i Aleksej poprilično promenili, tačnije odrasli, čini se da su prema Bjeli i njegovoj supruzi godine bile blage, te i sada, 15 godina kasnije važe za jedan od najlepših parova na domaćoj sceni.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Vera

21.09.2021 09:25

Žena i deca prelepi, a Bjela, možda nekada, a sada podnaduo od alkohola i od belog.