Pronašao svoje ćoše: Kako se Bjela veseli u kafani

Autor:

17.09.2021 10:32

Foto:

Foto:

Reditelj i glumac Dragan Bjelogrlić proslavio je sa prijateljima uspeh beogradske premijere filma “Toma” u čuvenom biseru Skadarlije



Buran period je iza glumca, reditelja i producenta Dragana Bjelogrlića. Nakon uspeha filma “Nečista krv” u kojem igra glavnu ulogu - Hadži Trifuna, incidenta tokom kog je fizički napao kolegu reditelja Predraga Gagu Antonijevića u hotelu “Ambasador” u Nišu, zbog čega je priveden u policiju, i uspešne premijere filma “Toma” koji je režirao, Bjelogrlić najzad može da predahne.

Pročitaj i Setna fotografija: Dragan Bjelogrlić u zagrljaju Anice Dobre

To je i učinio, nakon ovacijama ispraćene premijerne projekcije filma “Toma” u Beogradu, odlučivši da u kafani sa prijateljima proslavi taj uspeh. Pohvalio se posebnim, vrlo neobičnim a, čini se, njemu vrlo dragim priznanjem koje je dobio u jednoj čuvenoj kafani u Skadarliji. Uz visoko podignutu tablu sa natpisom “Bjelino ćoše” i uz čašu viskija nazdravio je sa prijateljima.

Instagram screenshot @anchibela

 

Bilo je tu mnogo zvanica, a do Dragana Bjelogrlića sedeli su bivši košarkaš Dejan Bodiroga i Miodrag Sovtić, suprug Bjeline drage koleginice Anice Dobre.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading