Dragan Bjelogrlić: Žao mi je što nisam izdržao Antonijevićeve provokacije

Autor:

24.08.2021 15:45

Foto:

Foto:

Glumac Dragan Bjelogrlić pušten je iz pritvora, nakon saslušanja u niškom tužilaštvu



Dragan Bjelogrlić je saslušan zbog sumnji da je u ponedeljak rano ujutru fizički napao reditelja Predraga Antonijevića u niškom hotelu "Ambasador".

Pročitajte i Incident koji je potresao Srbiju - Kako je Dragan Bjelogrlić izudarao Gagu Antonijevića (FOTO)

Bjelogrlićev advokat Goran Draganić izrazio je zadovoljstvo što Tužilaštvo nije podleglo pristiscima tabloidnih medija, a upozorio je da je njegov klijent bio žrtva medijskog linča.

- Raduje me činjenica da je uprkos pritiscima državnih organa tužilaštvo donelo odluku o ukidanju mere - rekao je advokat i dodao:

- Mnoge tabloide ću rastužiti, ali nisu nađene nikakave psihoaktivne susptance i nedozvoljene količine alkohola. A kao što se vidi na snimku, nije postojao ni mučki napad s leđa - rekao je Draganić.

Pročitajte i Draganu Bjelogrliću ukinut pritvor - Glumac na saslušanju priznao krivicu

Bjelogrlić je, na početku obraćanja novinarima, zahvalio Tužilaštvu i policajcima Niša.

- Uvek sam se pitao zašto volim ovaj grad, u najtežim trenucima je uz mene, zahvalio bih se što su bili profesionalni, Tužilaštvu što nije podeglo pritiscima i što je profesionalno uradilo posao. Što su mi dali mogućnost da objasnim šta se desilo, a to što se desilo nije ono što su pisali tabloidi. Žao mi je što sam naseo na provokacije Antonijevića koje traju više od godinu dana, žao mi je što se Antonijević pojavio baš u trenutku kad sam imao dve veličanstvene premijere i žao mi je što nisam izdržao da ignorišem te provokacije i što sam dozvolio da ovo baci senku na dva događaja u Nišu. Žao mi je što sam ovo uradio. Ja se nisam uputio ka njemu, krenuo sam u WC, tek na njegovo dobacivanje sam reagovao - objasnio je Bjelogrlić okupljenim novinarima, a prenosi N1.

Komentari. (0)

Loading