Samo sedam meseci nakon porođaja Ana Sević ponovo trudna?

Autor:

17.09.2021 17:00

Foto:

Foto:

Ana Sević trudna - vesti su koje su nedavno odjeknule u domaćoj javnosti.



Popularna pevačica Ana Sević pre svega sedam meseci na svet je donela ćerkicu Senu, a kako prenose domaći mediji ona i njen suprug Danijel Nedeljković očekuju još jednu prinovu. Novopečenim supružnicima ove je druga prinova.

- Ana ulazi u treći meseci trudnoće, a srećne vesti saznali su tokom boravka na moru. Oboje su bili presrećni, a novosti su podelili samo sa najbližim članovima porodice. Termin za porođaj joj je krajem marta. Još uvek ne znaju koji je pol deteta budući da ona tek treba da uradi prenatalni test - otkriva izvor blizak paru za Telegraf, te objašnjava kako se Anina ćerka iz prvog braka Lorena snalazi u ulozi starije sestre.

Pročitajte i Ana Sević iznenadila sve odgovorom: želim još jednu bebu

.- Loreni su saopštili da će uskoro dobiti još jednu sestru ili brata i ona je srećna. Za sada je izrazila želju da dobije još jednu sestru budući da se sa Senom jako lepo slaže i da je čuva kada nije u školi - zaključio je pomenuti izvor.

Iako ovi navodi još uvek nisu potvrđeni, Ana Sević svojevremeno je otkrila da bi volela još jednom da uživa u blagoslovenom stanju, međutim tada je istakla da joj je pre svega potreban odmor.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading