Otkriveno zašto se Ana Sević udala u tajnosti!

Autor:

19.06.2021 20:00

Foto:

Foto:

Ana Sević se nedavno verila sa svojim dugogodišnjim partnerom Danijelom Nedeljkovićem. Nagađanja su bila da će veliko svadbeno veselje, koje je odlagano zbog pandemije, biti na leto



Vest da se Ana Sević verila sa Danijelom Nedeljkovićem, sa kojim imaćerku Senu, mnoge je obradovala.

Ipak nekima je to bila tužna vest, a u tome leži razlog, što su uprkos predviđanjima, ovo dvoje rešili da se venčaju "na brzinu" i u tajnosti.

Pročitajte i Ana Sević drugi put staje na ludi kamen

Venčanje se odigralo pre tri nedelje, a svadba je priređena na privatnom imanju Danijelovih roditelja, bez pompe i muzike.

Kako prenosi "Svet-scandal", razlog tome je ljubomora Danijelove bivše devojke.

-Ana se udala bez pompe, niko nije znao sem najbliže porodice i kumova, a i oni su saznali za venčanje samo pet dana ranije. Koliko znam, oni su prošle godine najavili veliku svadbu, ali su je odložili zbog korone. Još tada je jedna Danijelova bivša koja ga nije prebolela, pretila preko zajedničkih poznanika da će se pojaviti na svadbi i upropastiti im taj dan. Znajući za te pretnje Danijel i Ana su odlučili da se venčaju, ali da to ipak bude intimno i ujedno da u crkvi krste ćerku Senu - priča "Star" izvor blizak mladencima, a Ana je potvrdila da se udala i da je uzela prezime svog muža.

Pročitajte i Ana Sević - Lorena stalno pita za oca, krijem od nje da se Darko bori za život

- Venčana sam u crkvi i pred matičarem. Uspeli smo da sakrijemo sve od svih i to mi je drago. Za medije sam i dalje Ana Sević, ali za ostale sam Nedeljković. Bilo je 20 ljudi, porodica i kumovi samo. Prioritet je bio da sve bude u tajnosti - potvrdila je Sević za "Star".

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading