Iznenađujuće

Ana Sević iznenadila sve odgovorom: želim još jednu bebu

Autor:

13.07.2021 10:45

Foto:

Foto:

Ana Sević želi još jednu bebu? Popularna pevačica iznenadila je svoje obožavaoce odgovorom na pitanje koje su joj isti postavili na društvenoj mreži Instagram.



Pevačica Ana Sević (35) nedavno se porodila, te je na svet donela preslatku devojčicu Senu. Ana vrlo često sa obožavaocima podeli, za nju, bitne trenutke sa porodicom, a svakom objavom primetno je koliko uživa u skladnom i srećnom braku. S obzirom na činjenicu da je sve savršeno, njen odgovor na nedavno pitanje o ponovnoj trudnoći koji je iznenadio sve i ne čudi.

Naime, popularna pevačica pružila je priliku svojim pratiocima da je putem Instagrama pitaju sve što ih zanima, a do sada nisu imali prilike da saznaju. U moru pitanja, jedno nam je ukralo pažnju, a radi se o novoj trudnoći.

Instagram screenshot

 

Ana Sević želi još jednu bebu!

- Da li u budućnosti planiraš treće dete, ili su dva dovoljno - glasilo je pitanje radoznalog pratioca, a odgovor koji je usledio iznenadio je mnoge.

- Jako bih volela. Nema većeg bogatstva i sreće - poručila je Ana Sević, uz fotografiju sa ćerkama, na kojoj proslavljaju sedam meseci od kako je Sena došla na svet.

Pročitajte i Otkriveno zašto se Ana Sević udala u tajnosti!

Podsećanja radi, Ana Sević za svog sadašnjeg partnera, s kojim je dobila ćerku Senu, Danijela Nedeljkovića udala se u tajnosti, a sve zbog, kako su naveli domaći mediji ljubomore Danijelove bivše devojke.

- Ana se udala bez pompe, niko nije znao sem najbliže porodice i kumova, a i oni su saznali za venčanje samo pet dana ranije. Koliko znam, oni su prošle godine najavili veliku svadbu, ali su je odložili zbog korone. Još tada je jedna Danijelova bivša koja ga nije prebolela, pretila preko zajedničkih poznanika da će se pojaviti na svadbi i upropastiti im taj dan. Znajući za te pretnje Danijel i Ana su odlučili da se venčaju, ali da to ipak bude intimno i ujedno da u crkvi krste ćerku Senu - govorio je tada izvor blizak paru za 'Star'.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading