Veliki dan za princa Harija, oglasila se i kraljevska porodica: njihova poruka će vas iznenaditi

Autor:

15.09.2021 16:45

Foto:

Foto:

Rođendan princa Harija i ove godine pod budnim je okom svetske javnosti.



Odbegli princ, kako ga mnogi u Velikoj Britaniji oslovljavaju, nedavno je proslavio svoj 37. rođendan. Velika proslava i ove godine je izostala, a Hari je divan dan obeležio u društvu najbližih. Međutim, ono što zanima sve, jeste da li je, i ako jeste na koji način, kraljevska porodica čestitala divan dan Hariju.

Nije tajna da su odnosi između princa Harija i njegove supruge Megan Markl i kraljevske porodice na čelu sa Elizabetom II zahladneli od kada je pomenuti par doneo odluku da napusti britanski dvor. Iako se činilo da su nesuglasice brojne, te da se rešenje istih ne nazire, nakon otkrivanja spomenika u čast pokojne princeze i Harijeve majke Dajane nešto se promenilo, a članovi kraljevske porodice kao da su prihvatili činjenicu da ih je Hari napustio.

Pročitajte i Megan Markl nekad i sad: Estetskim korekcijama podvrgla se i vojvotkinja

Instagram screenshot

 

Malopređašnju tvrdnju, potvrđuje i način na koju su, zvaničnim putem, članovi kraljevske porodice čestitali Hariju rođendan.

Zvaničan nalog kraljice Elizabete II podelio je tri fotografije, a na jednoj od njih mladi princ pozira sa svojom ženom Megan Markl. U opisu fotki stoji: - želimo vojvodi od Saseksa srećan rođendan.

Pročitajte i Megan Markl proslavlja jubilej - Šta kaže kraljica?

Instagram screenshot

 

Harijev brat Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton divan dan obeležili su prinčevom fotkom i napisom: - srećan rođendan prinče Hari.

Da li ovi potezi najavljuju mirnije vreme za članove porodice, te konačno pomirenje ostaje nam da vidimo u periodu koji je pred nama, međutim nema sumnje da je zaista lepo videti tople reči svojih najbližih na ovako poseban dan.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading