Megan Markl nekad i sad: Estetskim korekcijama podvrgla se i vojvotkinja

Autor:

05.07.2021 15:50

Foto:

Foto:

Vojvotkinja od Saseksa je i kao glumica, a i kao deo britanske kraljevske porodice oduvek bila pod budnim okom javnosti



Brojni obožavatelji Megan Markl rešili su da se pozabave temom plastičnh operacija, te nagađanjima o tome koliko je intervencija vojvotkinja imala na svom licu.

Pročitajte i Ovo niko nije očekivao - Kraljica revoltirana što se praunuka zove po njoj!

Getty images

 

Fanovi tvrde kako Megan na početku karijere nije izgledala kao danas. S njima su se složili i stručnjaci, odnosno hirurzi koji smatraju kako supruga princa Harija nikako nije zaobišla klinike za estetsku hirurgiju.

Hirurzi su uporedili vojvotkinje stare i nove fotografije, i zaključili kojim zahvatima se podvrgla.

- Megan ima gotovo savršeno oblikovan nos. Pravilno su joj smeštene oči i njena brada u obliku slova V je klasično lepa. Lice joj je dobrog oblika i blizu je onoga što su Grci smatrali savršenim, izjavio je jednom prilikom estetski hirurg De Silva.

Pročitajte i Novi skandal na britanskom dvoru -  Hari i Megan ostaju bez titula!

Upravo je njen nos dokaz da vojvotkinja nije potpuno prirodno lepa. Na njenim fotografijama iz tinejdžerskih dana jasno se vidi da je nos izgledao krupnije, iako ona nikada nije priznala da se podvrgnula bilo kojoj vrsti estetskih zahvata. Uz nos, ističu da je korigovala jagodične kosti i oblik vilice. Dok neki smatraju da su razlike vidljive, drugi ipak misle da i dalje izgleda lepo i prirodno.

Pročitajte i Savršen plan Megan Markl, nakon kontraverznog intervjua uradiće ovo?

- Megan je imala nekoliko zahvata, ali je to lepo i umereno. Vidi se razlika, ali nije preterala, stoji u komentaru na društvenim mrežama. No, naravno, postoje i komentari ljudi koji smatraju kako vojvotkinja nije ništa ‘dirala’ na licu, prenosi "azra.ba".

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading