Džej Lo ne štedi: Za nju je izdvojila neverovatnu sumu

Autor:

08.08.2021 19:30

Foto:

Foto:

Američki superpar Dženifer Lopez i Ben Aflek krstari Mediteranom na superjahti Valeri dugoj 87 metara, na čijoj palubi razmenjuje poljupce, zagljaje i strasti, na veliku radost karavana paparaca koji ih prati



Pošto su romantičnom večerom u noćnom klubu L’Opera u Sen Tropeu, uz sveće i mnoštvo cveća, proslavili njen 52. rođendan (24. jul), Dženifer Lopez i Ben Aflek (48) uputili su se luksuznom jahtom ka italijanskoj obali Amalfi praćeni karavanom paparaca načičkanih na brojnim gliserima, skuterima i čamcima. 

Pročitajte i Šesti dijamant na ruci J. Lo

Profimedia

 

Iako se svaki njihov pokret odvija pred objektivima brojnih kamera i foto-aparata, stiče se utisak da stari-novi ljubavni par, nazvan u američkim medijima Benifer - kovanica od njihovih imena, ne haje mnogo za to. Opušteno se ponašaju dok krstare Mediteranom na super luksuznoj jahti Valeri.

- Dženifer dugo nije bila ovako srećna. Organizovali su prelepo putovanje na kome oboje uživaju. Na proslavi rođendana izgledala je božanstveno. Bilo je divno videti je najzad tako srećnu i nasmejanu - rekao je za magazin People izvor blizak divi latinoameričkog porekla.

Profimedia

 

Par je tek na ovom putovanju zvanično priznao emotivnu vezu objavom fotografije na kojoj se nežno ljubi na instagramu. Iako se mesecima šuškalo da su obnovili romansu 17 godina posle raskida veridbe, koju je teatralnim potezom vraćanja prstena u koverti zasolila Džej Lo, tek kad su se početkom jula pojavile prve zajedničke fotografije na kojima se drže za ruke postalo je jasno da jedan od najlepših i najuspešnijih parova na svetu ponovo vezuje snažna ljubav. 

Pročitajte i Ovo od nje nismo očekivali - Dženifer Lopez iznenadila obožavaoce ovim postupkom

Cena, sitnica

Kad su planirali krstarenje po Mediteranu, Dženifer i Ben opredelili su se za jahtu Valeri. Ne bez razloga. Plovilo dužine 87 metara predstavlja spoj sofisticiranog dizajna i modernih tehnologija. I namenjeno je samo najimućnijima. Naravno. Nedeljni zakup košta blizu sto hiljada evra. Ukoliko neko posle krstarenja poželi da ga ima u vlasništvu, moraće da olakša svoj račun u banci za sto miliona evra.

Pročitajte i Kao u dobra stara vremena - Ben Aflek i Džej Lo zagrljeni u noćnom provodu! (foto)

Profimedia

 

Superjahta ima sedam luksuznih kabina, ne računajući one koje se nalaze u trupu, a koje su namenjene osoblju, veliku prostoriju za ručavanje, kao i dnevnu sobu kojom dominira klavir futurističkog dizajna. Predviđeno je da na njoj boravi maksimalno 14 gostiju istovremeno.

Profimedia

 
Boris Jakić

Autor

Komentari. (0)

Loading