Prvi put u javnosti posle poraza na izborima: Melanija Tramp uživa sa NJIMA

Autor:

09.07.2021 21:45

Foto:

Foto:

Melanija Tramp u javnosti prvi put od kako je njen suprug Donald izgubio trku za najmoćnijeg čoveka u Americi.



Od kako su Melanija i Donald napustili Belu kuću, bivša prva dama nije se pojavljivala u javnosti. Međutim, radoznali paparaci fotografisali su je u Njujorku, a strani mediji spekulišu da će Melanija leto provesti u društvu sina Barona na Menhetu i u Bedminsteru i Nju Džerziju.

Profimedia

 

Ovaj trenutak predstavlja presedan, s obirom na činjenicu da Melanija nije viđena van Palm Biča otkako su se ona i njen suprug, bivši predsednik Donald Tramp preselili tamo nakon poraza na izborima. Njih dvoje sada žive u privatnom klubu na Floridi.

Melanija Tramp u javnosti prvi put

Uprkos činjenici da se njegova supruga vešto krila od radoznalih očiju javnosti, Donald je viđen kako avionom odlazi za Bedminster u Nju Džerzi, gde takođe poseduje jedan od luksuznih golf klubova. Kako dalje navodi magazin People, Melanija će ovo leto provesti na dve lokacije - porodičnoj rezidenciji na Menhetnu i porodičnoj kući u Bedminsteru.

Pročitajte i Melanija Tramp se konačno oglasila!

Bivši predsednik trenutno se nalazi u Bedminsteru gde je nedavno održao i konferenciju za novinare čiji je povod bila najava tužbi protiv nekoliko tehnoloških kompanija.

- Premda je Palm Bič njihovo glavno prebivalište, Trampovi leto provode na relaciji Njujorka i Nju Džerzija - otkrio je izvor blizak supružnicima za pomenuti magazin, te dodaje:

- Melanija i njena porodica puno stvari rade zajedno, ali ne nužno s Donaldom - izvor dalje objašnjava i da Melanija pokušava da ostane u blizini istog grada u kojem boravi i njen suprug, ali da i dalje prati svoj raspored te tako povremeno sama putuje po SAD-u i u inostranstvo.

- Donaldu je to u redu, sve dok je Melanija zadovoljna, pušta ga na miru i pojavljuje se u javnosti kada je potrebno. Melanija je najsrećnija kada je okružena svojom familijom, uključujući njenog sina. Ona jako dobro zna kako da oganizuje život kako bi joj bio što ispunjeniji - zaključuje izvor.

Podsećanja radi, nakon poraza na izborima, brojni svetski mediji spekulisali su o navodnom rastanku popularnog para, te Melanijiom povratku u rodnu Sloveniji. Ipak to se za sada nije dogodilo, te supružnici i dalje uživaju u ljubavi, živeći svoj život dalje od radoznalih fotoreportera.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading