Stiglo priznanje: Sergej Trifunović u krevetu sa zgodnom cicom (FOTO)

Autor:

08.07.2021 19:27

Foto:

Foto:

Iako ga žene obožavaju i često se može videti u njihovom društvu, retke su prilike u kojima glumac deli selfije iz kreveta, pogotovo one na kojima kraj njega sedi neka devojka.



Sergej Trifunović je vrlo aktivan na društvenim mrežama gde neretko postavlja slike iz privatnog života. Na njima je često sa porodicom, roditeljima i bratom, glumcem Branislavom Trifunovićem, sa prijateljima i kolegama. Ponekad se tu nađu fotografije sa svirki i koncerata koje posećuje ili ih pravi za odabranu publiku, nekad su to slike iz noćnog života, a u poslednje vreme su najčešće one sa snimanja

I zato je glumac iznenadio fotografijom na kojoj leži go do pasa, puši cigaretu i pravi selfi, dok kraj njega sedi prelepa mlada devojka. 

Iako devojku nije tagovao, poznavaoci domaćeg filma dobro znaju da je reč o jednoj od najboljih srpskih glumica mlađe generacije, Mileni Živanović

Sergej sa Milenom provodi mnogo vremena u poslednje vreme zato što zajedno snimaju seriju "Dinastija", srpsku verziju američke kultne sapunice iz osamdesetih.

Pročitajte i Milena Živanović - Sebi sam najlepša sada kada sam majka

 

 

Pročitajte i Marija Karan sa suprugom stigla u Beograd - isplivala istina o njihovom braku!

Pored Sergeja i Milene, u seriji će igrati sam krem srpskog glumišta. Tu su Marija Karan, Mima Karadžić, Frano Lasić, Branimir Popović, Zoran Cvijanović, Milan-Lane Gutović, Peđa Bjelac i mnogi drugi, od kojih se nečija imena čuvaju u tajnosti. 

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading