Osmeh Marije Karan govori sve: neočekivani poklon od misterioznog udvarača!? (foto)

Autor:

01.06.2021 16:00

Foto:

Foto:

Glumica Marija Karan nedavno je stavila tačku na svoj dugogodišnji brak. Vest da je prelepa glumica slobodna sasvim sigurno obradovala je pripadnike snažnijeg pola.



Razvod Marije Karan prava je enigma. Zvaničan kraj ljubavi sa američkim producentom i agentom Džoelom Lubinom desio se početkom godine, a nakon toga Marija je Los Anđeles zamenila Beogradom, te sada vreme provodi u našem najvećem gradu.

Međutim, uprkos činjenici da iza sebe ima neuspeli brak, te će uskoro zagaziti u petu deceniju života čini se da je Marija i dalje izuzetno cenjena i poštovana među pripadnicima snažnijeg pola. Poslednja fotografija koju je glumica objavila na svom Instagram profilu govori tome u prilog. 

Pročitajte i Gušter u tanjiru: Marija Karan imala nezvanog gosta u tanjiru! (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)

Marija je pozirala u pantalonama s leopard printom, opuštenoj crnoj majci, a oko vrata je imala bordo maramu s belim detaljima. Glumica je na licu imala širok osmeh, a u rukama je držala veliku korpu sa predivnim crvenim ružama. 

U opisu fotografije Marija je stavila samo emotikon srca, te je ostavila mnogo prostora za nagađanja. Da li se iza svega krije misteriozni udvarač ili je zapravo reč o prijateljima za sada nije poznato.

Komentari. (0)

Loading