Putovanje u lepšu prošlost: Lena Kovačević u naručju Bore Todorovića

Autor:

07.07.2021 12:02

Foto:

Foto:

Džez pevačica Lena Kovačević retko deli privatne trenutke sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Ipak ovaj dan je poseban



U znak sećanja na velikog Boru Todorovića i obeležavanja sedmogodišnjice od njegove smrti, muzičarka Lena Kovačević podelila je na društvenim mrežama fotografije iz privatnog albuma, koje su portal u neka prošla vremena.

Pročitajte i Žika Todorović žali što nije slušao oca - Uvek igram barabe

Instagram screenshot

 

U naručju legendarnog glumca mala Lena izgleda bezbrižno i srećno. Fotografija je nastala ispred manastira Vraćevšnica, a povod je bio Lenino krštenje - krstio ju je, niko drugi do veliki prijatelj i saradnik njenog oca Dušana Kovačevića, Bora Todorović.

Pročitajte i Fotografija Lene Kovačević sa ocem Dušanom oduševila sve - zbog njega pevačica je postala zvezda kakvu danas poznajemo!

- Manastir Vraćevšnica iz 15. veka. Krštenje. Prijatelji, kumovi. Svirka do zore. Drugačije nije moglo. Mama je napravila fotografije koje me i danas podsećaju na naš dan, na veliku ljubav koju imamo i danas. Prošlo je 7 godina i ne postoji dan da nisi sa nama i da te ne spomenemo - napisala je Lena uz fotografiju.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading