Lena Kovačević je na naslovnim stranama magazina u Turskoj, a razlog je sjajan!

Autor:

16.01.2021 19:00

Foto:

Foto:



Lena Kovačević, čuvena srpska pevačica i muzičar, nalazi se na naslovnim stranama magazina u Turskoj usled svoje sve veće popularnosti u toj zemlji. (Pročitaj: Lena Kovačević ekskluzivno za portal Glorija: Da li najbolja dela nastaju iz najvećeg bola? (video)

Početkom januara 2021. objavljen je njen intervju u magazinu Modda Turkey, a nedavno je bila i na naslovnim stranama magazina Voir i Life Enjoy. (Pročitaj: Koko Šanel – Pola veka od smrti modne legende koja je promenila svet)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lena Kovacevic (@lenakovacevic_official)

Lena Kovačević sve je prisutnija na međunarodnom tržištu

Lena će uskoro snimiti duet za međunarodno tržište sa poznatim turskim izvođačem, a u brojnim zemljama širom sveta aktuelan je njen singl Cafe u francuskoj verziji u kojoj gostuje poznati francuski umetnik C.Sen.

Veoma je slušana i verzija pesme Cafe snimljena u saradnji sa holandskom muzičkom zvezdom Bollierom i srpskim elektronskim sastavom Divolly & Markward.

Tokom 2020. godine Lena Kovačević je postala deo međunarodne muzičke agencije i produkcijske kuće Pasion Turca koja sarađuje sa brojnim velikim umetnicima širom sveta, među kojima su: Lara Fabian, Mariza, LP, Monica Molina, Dulce Pontes, Luz Casal, Randy Crawford, Neil Rodgers, Ornella Vanoni, Pink Martini,... (Pročitaj: Pola estrade je na planini, a sami procenite ko najviše uživa (foto/video)

Lena je neko ko je privatan život potpuno odvojio od javnog, nikada se nije eksponirala, te je uspešnu karijeru izgradila isključivo na osnovu svog anđeoskog glasa i inovativnih ideja na domaćoj sceni. Neskromno možemo reći da je ona svetska, a tako naša. Pored izuzetno uspešne karijere, Lena je ostvarena i kao majka i supruga.

Lana Dedić

Autor