Fotografija Lene Kovačević sa ocem Dušanom oduševila sve: zbog njega pevačica je postala zvezda kakvu danas poznajemo!

Autor:

19.05.2021 11:30

Foto:

Foto:

Otac Lene Kovačević, Dušan svoju ćerku uspeo je da izvede na pravi put, te da je nauči pravim vrednostima, zbog čega je ona postala zvezda kakva je danas!



Izazovi na putu ka zvezdanom nebu domaće scene često znaju da pokolebaju i one najčvršćeg karaktera, a ispadi, skandali i nečasne radnje sve češće predstavljaju prečicu ka vrhu. Takav trend sve više utiče na scenu i njen kvalitet, međutim u moru sličnih Lena Kovačević izdvojila se kao neko ko je trudom, talentom, radom i zalaganjem postigla sve.

Andreja Damnjanović

 

Možda zvuči kao izlizana fraza, ali mnogo puta pokazalo se tačno - mnoge stvari dolaze iz kuće, roditelji predstavljaju izuzetno bitnu figuru u životu svakog deteta, a otac Lene Kovačević, Dušan, sa svojom suprugom uradio je besprekoran posao. 

Iako je popularna pevačica aktivna na društvenim mrežama, uglavnom ih koristi kako bi promovisala svoju muziku, za razliku od ostalih zvezda koje vrlo često sa pratiocima dele bitne trenutke iz privatnog života. Poslednja Lenina fotografija takođe je usko povezana s poslom, međutim, kako na njoj pozira sa tata Dušanom, izazvala je posebnu pažnju i veliko oduševljenje.

Pročitajte i Lena Kovačević sada važi za prelepu ženu, a ovako je izgledala pre 20 godina! (foto)

- 'Nije loše biti čovek', uskoro i kod VAS u gradu - napisala je pevačica najaviši jedan od projekata. 

Komentari oduševljenih obožavalaca nizali su se jedan za drugim, a osmeh na Leninom licu dovoljno govori o njenoj sreći.

Komentari. (1)

Loading
Danica

19.05.2021 19:01

Srce mi je puno, kada vidim kakve ljude imamo i kako cuvaju prave vrednosti! Lepota im je plus dar od Gospoda!