Ćerka Vesne Čipčić dobro je poznata, a njen naslednik pravi je frajer

Autor:

06.07.2021 21:45

Foto:

Foto:

Sin Vesne Čipčić predstavlja pravu misteriju za domaću javnost, uprkos javnom životu njegove majke i sestre, Ivan je uspevao da ostane 'ispod radara'.



Vesna Čipčić naslednika je, kao i ćerku Anju dobila u braku sa kolegom Aleksandrom Sašom Alač. Ivan Alač baš kao i njegova sestra izuzetno je talentovan i posvećen dramskoj umetnosti, međutim, nije veliki ljubitelj eksponiranja u javnosti, te ga zbog toga u istoj vrlo retko možemo videti.

Uprkos izuzetnoj popularnosti njegove porodice, Ivan je uspevao da ostane 'ispod radara', a čini se da mu takav način života odgovara. Sudeći po fotografijama koje postavlja na društevnoj mreži Instagram, Ivan uživa u dobrom društvu, provodu i umetnosti.

Mladić je upisao fakultet dramskih umetnosti, studirao je i diplomirao režiju, trudeći se da svoje pojavljivanje u javnosti svede na minimum. Ivan neguje posebnu vezu sa svojom porodicom, a svoje oduševljenje kada je saznao da će postati ujak nije mogao da sakrije.

Pročitajte i Vesna Čipčić o ulozi bake: Malo je reći da sam uzbuđena!

U moru bahate dece poznatih roditelja, Ivan je redak primer, a verujemo da su njegovi roditelji izuzetno ponosni na sve što je do sada postigao, te sa nestrpljenjem isčekuju nova dostignuća.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading