Severina odbila Igorovu ponudu: Neću da te vidim!

Autor:

22.06.2021 19:00

Foto:

Foto:

Rastanak Severine i Igora Kojića poslednjih meseci jedna je od glavnih tema medija u regionu, a čini se da se kraj ove sage konačno nazire.



Poznato je da je pevačica Severina nedavno boravila u Beogradu, zbog posla, ali tada nije bilo poznato da li je boravak u našoj prestonici iskoristila kako bi se videla sa svojim još uvek zakonitim suprugom Igorom Kojićem.

Međutim, kako prenosi Kurir Igor je kontaktirao Severinu kako bi se videli i razgovarali o nesuglasicama koje su se našle na putu njihove ljubavi, ali je pevačica bila izričita, te je odbila svaku mogućnost razgovora sa Kojićem.

Pročitajte i Pored nakita iz Severininog stana ukraden i OVAJ vredan predmet

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)

Severina je tom prilikom odsela u jednom od hotela, a čini se da postoje stvari preko kojih još uvek nije u stanju da pređe, kako svom suprugu tako i svekrvu i svekrvi Draganu i Olji, koji su svojevremeno čak i komentarisali brak njihovog sina i pevačice.

- Igor je ovo video kao idealnu priliku da sednu i porazgovaraju, njemu je jako stalo do Severine. Ona je to odbila, a posebno se iznervirala kada joj je predložio da dođe kod n jega kući i da bude tamo dok se ne vrati za Zagreb. Ne želi da vidi ni njega ni Kebu ni Olju, i to mu je jasno stavila do znanja. Preinula je vezu i od tada mu se više nije javila. Igoru ništa nije jasno, on i dalje ne shvata zašto se ona ljuti na njega. Povukao se jako u sebe i ne želi da priča o ženi i problemima u braku. On je voli kao prvog dana i sve bi dao da se stvari između njih vrate u normalu - ispričao je izvor blizak Igoru, za Kurir.

Pročitajte i Prvi put u javnosti posle pljačke: Severina zablistala u belom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

U međuvremenu, Igor je pored Severine zapratio još nekoliko profila na Instagramu, ali nijedan od njih ne pripada ženskoj osobi. Pored toga, obirsao je sve njihove zajedničke fotografije, osim dve, koju su mu očigledno izuzetno drage, a na kojima je pevačica sa svojim sinom Aleksandrom.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Majat

22.06.2021 20:45

Ma koliko Igoru bilo stalo da vrati Severinu i da taj brak opstane ipak mislim da je ovaj rasplet događaja za njega povoljan. Severina se očigledno pokajala što se udala za toliko mlađeg od sebe a ni situacija sa njenim sinom i stres kroz koji prolazi nije pomogao ovoj vezi. Ona ima ogroman problem koje Igor ne može da razume jer nije roditelj. Sad je prilika da svako krene svojim putem. Igor da nađe ženu sa kojom će imati decu a Severina nekog ozbiljnog čoveka po godinama bližeg sebi i da vrati sina. Iskreno mi je žao oboga jer nije lako kad se brak raspada. To je uvek jako tužno, bez obzira o kome se radilo. Svi ljudi ulaze u brak sa najboljim namerama i u želji da ostanu zauvek zajedno. Ali ne ide sve uvek kako je planirano. Želim sreću oboma!