KONAČNO! Kejt i Vilijam poslali jasnu poruku Hariju i Megan!

Autor:

07.06.2021 23:30

Foto:

Foto:

Vilijam i Kejt poslali su jasnu poruku Hariju i Megan, a kako će se situacija u kraljevskoj porodici dalje odvijati, te da li će doći do dugo isčekivanog pomirenja ostaje nam da vidimo.



Porodica Harija i Megan bogatija je za još jednog člana, preslatku devojčicu, čije ime bi moglo da smiri strasti u kraljevskoj porodici. A da je na dobrom putu to da učini govori i poslednja objava na službenom profilu Vilijama i Kejt, koji su se emotivnim rečima obratili Hariju i Megan.

- Oduševljeni smo vestimia o dolasku bebe Lili. Čestitamo Hariju, Megan i Arčiju - stoji u saopštenju vojvode i vojvotkinje od Kembridža, uz vintidž fotografiju nastalu tokom Meganine trudnoće.

Objava je za kratko vreme skupila veliki broj 'sviđanja' i komentara, koji su uglavnom bili pozitivni.

Odnosi među braćom nalaze se na tankom konopcu od kada je Hari odlučio sa suprugom da odstupi sa kraljevskih dužnosti. Iako je izabrao da svoj život vodi daleko od porodice, Hari nije krio želju da se njegovi odnosi sa bratom poprave.

Pročitajte i Megan Markl se porodila: Da li će naslednica konačno ujediniti kraljevsku porodicu?

Gettyimages

 

Prvi koraci ka pomirenju načinjeni su ranije ovo godine, u aprilu, na sahrani vojvode od Edinburga, kada su Hari i Vilijam fotografisani tokom razgovora. Da li će beba simboličnog imena ponovo zbližiti porodicu, ostaje nam da vidimo.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading