Žestoke optužbe Morgana Pirsa na račun Harija i Megan: Narcisoidni, samosažaljevajući, porodično zlostavljani rođaci iz Kalifornije!

Autor:

01.06.2021 13:15

Foto:

Foto:

Megan i Hari ponovo su se našli na udaru kontravernoz voditelja Morgana Pirsa, koji je poznati par optužio za zlostavljanje čitave porodice.



Morgan Pirs, novinar kome se od čuvenog Megzita kompletan život promenio. Ne, Megan i Hari nisu direktno uticali na njega, međutim, on je svojim postupcima, te konstantnim prozivanjem pomenutih supružnika prvo zaradio otkaz na televiziji koju je predstavljao, da bi nakon toga naišao i na osudu javnosti, koja je bila mišljenja da ipak preteruje.

Gettyimages

 

Međutim, deluje kao da Pirs ne planira da se zaustavi, te je ponovo potkačio vojvodu i vojvotkinju od Saseksa, istakavši da su oni samo 'razmažena derišta koja zlostavljaju porodicu'. Dok je hvalio princeze Euženi i Beatris, voditelj je prokomentarisao i Harija i Megan:

- Obe princeze poznajem od malih nogu i prošle su kroz teška vremena u centru pažnje medija, posebno u poslednje vreme zbog sramotnog prijateljstva njihovog oca princa Andreja sa milijarderom pedofilom Džefrijem Epstejnom. One se nikad ne žale, niti daju cvileće invervjue, niti javno kleveću porodicu - počeo je svoje izlaganje Pirs, pa nastavio:

Pročitajte i Novi skandal na britanskom dvoru: Hari i Megan ostaju bez titula!

Gettyimages

 

- Uvek su neverovatno lepe, pristojne i dobre, što sve čini tako osvežavajuću promenu u odnosu na njihove narcisoidne samosažaljevajuće, porodično zlostavljane, razmažene rođake u Kaliforniji.

Morgan je takođe iskoristio svoju kolumnu da izmiri još jedna rezultat -  sa starim rivalom Alstarom Campbelom, koji je bio domaćin njegove stare emisije 'Good morning Britain', osporivši tvrdnje 64-godišnje kolege da je imao odlične rejtinge, ali je i insistirao da je njegova ocena bila više nego dvostruka.

Pirs je ovog vikenda takođe otkrio da su ga direktori pomenute emisije koju je napustio zvali da se vrati u istu posredstvom trećih strana.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading